Bezorging

Bestelling bij Bbjeans.nl worden meestal meteen direct verwerkt en verpakt. Vervolgens wordt uw bestelling bezorgd binnen een tot drie werkdagen. Bezorgingen worden uitgevoerd van maandag t/m zaterdag. op de zondagen wordt er niet bezorgd.

Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vind er een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt dan later op de dag nogmaals aangeboden of bij u buren geleverd.

Let op bij ontvangst

Wanneer uw bestelling ontvangt dient u te controleren of geen externe schade aan de verpakking  te constateren is. Als dat wel het geval is dan moet u dat meteen aan de vervoerder melden en neem contact op met ons. Wij zullen u dan veder helpen.

Verzendkosten

De verzend kosten binnen Nederland zijn € 4,95 per bestelling. Vanaf € 80,00 zijn de bestellingen gratis en betaalt u geen verzendkosten.  De verzendkosten voor het buitenland is hoger dat kunt u bereken in het winkelwagentje.

Levertijd

We streven ernaar om de bestellingen binnen Nederland de volgende dag te bezorgen. Op de zondagen wordt er niet bezorgd. De meeste bezorgingen zullen tussen de 1 a 3 werkdagen geleverd worden bij u thuis. Voor de bestellingen binnen Europa geldt 3 tot 5 werkdagen. De bestellingen buiten Europa duurt het 7 tot aan 20 werkdagen.

Track & Trace

Wanneer u product is verzonden ontvangt u een van bbjeans,nl automatisch een verzendbevestiging op het doorgegeven e-mailadres met melding van een Track & Trace code. Zo kan u de bestelling makkelijk volgen en weet u wanneer die geleverd wordt.

E-mail

Voor vragen over een bezorging kunt u ons altijd een e-mail sturen en die zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden.  https://www.bbjeans.nl/contact/

bbjeans.nl-bestel-jouw-favorieten-heren-en-kinderkleding-voor-een-betaalbare-prijs

Volg ons nu ook op Facebook zodat je altijd op de hoogte blijft van leuke actie’s en de nieuwste producten.

https://www.facebook.com/Bbjeanshoofddorp/?ref=bookmarks