OVER ONS

Over ons

Is begonnen in hartje Amsterdam op de Nieuwendijk 140. Het begon allemaal in 2002 met hun eerste winkel. Daaruit zijn zijn ze gegroeid tot 4 winkels in Nederland en 2 in belgië. We bieden hoogwaardige kleding aan voor een betaalbare prijs. We streven ernaar dat onze collectie zo dicht mogelijk bij perfectie is. Ernaar streven altijd de beste te zijn in wat we doen. BB jeans heeft de neiging om iedereen te dienen die niet buitensporig veel geld wilt uitgeven voor extreem modieuze kleding.

Merken

We proberen ons zelf te onderscheiden van de rest door elke keer een collectie te brengen van hoogwaardig kwaliteit. De collectie’s worden met liefde en passie gemaakt. We hebben veel verschilden topmerken in ons assortiment. Zoals, Cars Jeans, Cross Jeans, Uniplay, Vip Clothing en nog veel meer topmerken. We werken samen met deze super leuke merken omdat ze staan voor hoogwaardig kwaliteit voor een betaalbare prijs. We kunnen daarom ook altijd garantie geven op onze producten.  Bekijk ook een van onze producten zodat je dat unieke ontwerpen en afwerking kan zien. Bijvoorbeeld de Cars Jeans – Calvin Black Used.

We zijn altijd erg geïnteresseerd in wat mensen van onze collectie vinden, dus als u opmerkingen heeft of suggesties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen u snel te zien in een van onze winkels of op onze website.

Volg ons nu ook op Facebook en Instagram zodat je altijd op de hoogte blijft van te gave actie’s en de nieuwste producten.

https://www.facebook.com/Bbjeanshoofddorp/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/bbjeanshoofddorp_/?hl=nl